Beeldig Dilbeek

“De Schatkaart van Dilbeek” brengt een beeldig overzicht van wat leeft in Dilbeek en haar deelgemeenten. Van het bouwkundig en cultureel erfgoed, over de fauna & flora, tot het jeugd- en sportaanbod.

De tekeningen zijn helder, in de traditie van ‘de klare lijn’ en de kaart is gedrukt op kwalitatief grafisch papier. Dat maakt de kaart zeer geschikt als reuze inkleurposter voor groot en klein. Of gewoon als eye-catcher, ingekaderd aan de muur. En zoals het hoort bij een echte schatkaart, zit er ook een raadsel in verborgen.

Het idee voor de kaart ontstond, door een fascinatie voor architectuur, strips en toeristische kaarten. De pandemie en de hernieuwde interesse voor de eigen streek, bracht het idee in een stroomversnelling. Het resultaat is een plattegrond waarop iedereen de rijke veelzijdigheid van het Dilbeeks patrimonium kan (her)ontdekken. Dilbekenaren zullen dan weer de vele knipogen & verwijzingen smaken.

www.beeldigdilbeek.be

Formaat: 700 x 1000 mm, FSC-gecertifiëerd papier, Munken Pure, Ongestreken, Grammage: 120gr/m2, Oplage: 500 | © Peter Chinitor | Zazourian 2021

geillustreerde%20plattegrond

detailkaart

detailkaart2

geillustreerde%20plattegrond%20detail